مواد جاذب رطوبت
در محیط پیرامون ما، ذرات رطوبت همواره وجود دارد و این رطوبت به همراه هوا وارد کمپرسور می شود.به علت فشرده سازی و کاهش حجم چند برابری هوا درصد رطوبت موجود در هوا نیز به همین میزان به چندین برابر می رسد. در هنگام مصرف هوای فشرده توسط ماشین آلات با کندانس شدن ذرات رطوبت و نفوذ مقادیر زیادی آب به ماشین آلات موجب خسارات زیادی می شود. درایر های جذبی گونه ای از درایر ها هستند که به وسیله مکانیزم خاص خود و با استفاده از مواد جاذب رطوبت یا پودر جاذب رطوبت هوای فشرده را کاملا خشک و برای مصرف صنایع و ماشین آلات حساس آماده سازی می کند.
انواع مواد جاذب رطوبت مورد استفاده در درایر جذبی کمپرسور
انواع مختلف پودر جاذب هوای فشرده میزان جذب رطوبت متفاوتی دارند و در کاربرد های مختلف از آنها استفاده می شود و فروش پودر جاذب رطوبت نیز در برند ها و گونه های مختلف بر طبق نوع کاربردی آنها می باشد. در زیر به صورت مختصر در مورد انواع مواد جذب کننده رطوبت توضیح داده شده است.
آلومنیای اکتیو active alumina
آلومینیوم اکتیو یا آلومینای اکتیو پر مصرف و پر کاربرترین نوع از پودر جاذب رطوبت می باشد که به دلیل جذب بسیار بالا در صنایعی چون کاتالیست ها و درایر های جذبی بیشترین مصرف را دارد.
آلومینای اکتیو به عنوان پودر جاذب رطوبت توانایی خشک کردن هوای فشرده، آرگون، پروبان، اسیتیلن و .. و همچنین قابلیت خشک کردن برخی از مایعات را دارا می باشد.
سیلیکاژل Silica Gel
علت نام گذاری این جاذب تهیه آن از سیلیکات سدیم است که به شکل گرانول های شیشه ای رنگ در بازار موجود می باشد. بر خلاف انتظار سیلیکا ژل به شکل کاملا جامد می باشد و به عنوان رطوبت گیر در صنایع وسیعی مورد استفاده قرار می گیرد. از نظر شکل ظاهری سیلیکا ژل به شکل گرانول های تیله و یا بدون شکل ساخته می شوند و از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی در دو مدل اندیکاتور دار ( به رنگ آبی ) و بدون اندیکاتور تولید می گردد.
مواد جاذب رطوبت مولکولارسیو Molecular Sieve Desiccant
در هنگام انتخاب مواد جهت استفاده در درایر جذبی، مولکولارسیو یکی از مواد مناسبی است که می توان از آن به جای آلومینای اکتیو و سیلیکا ژل استفاده نمود. مولکولارسیو دارای منافذ و تخلخل های نسبتا متوازنی است که توانایی جذب، جدا سازی و خالص سازی انواع گاز های مختلفی را با خود به همراه دارد.
این جاذب میزان جذب بالاتری به نسبت سایرین دارد و قیمت مواد جاذب رطوبت مولکولارسیو به نسبت آلومینای اکتیو و سیلیکا ژل بیشتر می باشد.
کربن اکتیو Activated Carbon
کربن اکتیو یا کربن فعال نوعی از جاذب ها می باشد که در صنایع مختلف کاربرد های فراوانی دارد. تخلخل بالا و ظرفیت جذب بالا در این پودر جاذب رطوبت باعث شده که علاوه بر فرآیند جذب گاز ها و رطوبت، جهت تصفیه هوا و گرفتن بوی نامطبوع نیز از کربن فعال استفاده شود.
فروش مواد جاذب رطوبت
مواد جاذب مورد استفاده در صنعت هوای فشرده علاوه بر انواع مختلف از نظر ابعاد در چند سایز و گرید مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. کیفیت مواد جاذب رطوبت در میزان جذب و همچنین عمر مفید این مواد تاثیر گذار است و به دلیل هزینه اولیه نسبت بالایی که هنگام خرید پودر جاذب رطوبت به مجموعه های صنعتی وارد می شود توصیه می گردد در انتخاب این مواد دقت شود.
گیت صنعت مرکز فروش مواد جاذب رطوبت و نماینده برند های معتبر تولید کننده مواد جاذب رطوبت، تضمین کیفیت در کنار قیمت مناسب را جزوی از افتخارات خود دانسته و این مهم را جزو وظایف خود می داند.
سلام ازاین مواد جاذب رطوبت در جذب ابهای سطحی ساختمان هم میشه استفاده کرد یانه؟؟!
سلام
تخصص ما استفاده از مواد جاذب رطوبت از قبیل سیلیکا ژل ، آلومینیا اکتیو ، موکولارسیو و کربن اکتیو در سیستم هوا فشرده هست. برای استفاده از این نوع مواد در موارد دیگر حتما از موارد مشابه الگو برداری کنید و یا از نفرات با تجربه تو حوزه کاری خودتون کمک بگیرید
ایا با جذب رطوبت مواد جاذب از بین میرود.به عبارتی با رطوبت حل میشود
با سلام ، لطفا با کارشناسان شرکت در واحد فروش در تماس باشید
سلام از توضیحات حرفه ای و خلاصه شما سپاسگذارم.
اگر اجازه بفرمایید یک سوال داشتم،از بین موادی که نام بردید کدام یک امکان تبدیل رطوبت به اب مصرفی را دارا هست؟به این معنی که از کدام یک از موارد نامبرده میتوان جهت تبدیل رطوبت هوا به اب مایع استفاده کرد؟
با سلام
از این مواد میتوان برای رطوب گیری سایر گازها استفاده کرد